Leta i den här bloggen

fredag 18 december 2009

Närmar sig


Ja det närmar sig snabbt julafton! Julkänslan är halvkommen, mkt tack vare snön som kommit. Igår var det snöstorm och kallt näst intill hela dagen, mysigt värre. Var på stan igår och köpte en hel del julklappar, men har några kvar, orkade inte idag, så lär bli på måndag...


Har haft mkt och göra och varit trött efter jobbet så har inte uppdaterat om Bores match borta mot sund i tisdags! 3-3 blev slutresultatet, MEN vi skulle ha vunnit den matchen.. Tre missade straffar, två stolpträffar och en hel del målchanser men det spökade i avsluten denna dagen. Sällan har en poäng känts så mycket som en förlust som då. Resan hem från Tranås sen på över 2 timmar var bitter, kom hem halv 2 på natten, sen var det bara att direkt dra iväg till jobbet och jobba till klockan 7, men det gick smidigt, hellre det än jobba förmidda och knappt få sova.


Hela laget ska ha plus för deras kämpavilja, dom gav aldrig upp förens domaren blåste av! Men extra plus ska våran trebackslinje ha: Palle Josef och Mange gjorde ett kanonjobb! Speciellt Mange som i första halvlek var outstanding och lät inte Sundspelarna komma förbi.


Nästa match är på annandagen mot stjärnan, det ska bara sluta på ett sätt, och det med VINST!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar