Leta i den här bloggen

torsdag 24 juni 2010

Åka ölandsbåt

Mina nyinköpta blåa briller...



Kör en liten midsommar resume. Jag, finken, bläckan ea o T tog alltså ölandsbåten till öland på torsdagen redan klockan 8 för att komma dit tidigt. Finken och ea hade redan börjat ta 3 på natten, så dom var bra i gasen redan när vi gick ombord på båten.



Vi hade ju alltså blivit uttagna av Strix och kanal 5:s campingen att filmas lite för att kanske sedan i höst synas i tv på bästa sändningstid. Dom filmade oss väl kanske ca en timme på båten eller så och frågan är hur mkt dom kommer visa från den färden då både ea o finken skulle bada och stog i bara kallingarna framför kameran haha. Jag skötte mig iallafall



Vi kom fram till Byxelkrok strax efter 10, strix filmade oss när vi gick av och lite sådant och lät oss sedan vara tills kvällen. Bläckans sysslings far, kallad Buken, kom och skjutsade oss till böda. Vid detta laget var finken och ea så pass i gasen att båda somnade och gjorde det några timmar framöver, så dom har inge minne av hur vi tog oss till böda.. Kul hjul!

Finkens tröja slets sönder, han var varm när han var berusad och tog sönder den.. Något han ångrade på fredagen..


Vi fick vänta länge på att få vår stuga, ända till tre. Vi satt och hade det skönt och tog någon öl. Vid ca 6 tiden kom kamerateamet igen för att följa upp hur det gick och lite så, dom filmade oss kanske lite mindre än en halvtimme, sen var vi lediga för kvällen. Finken körde verkligen all-in, medans vi andra tog det ganska lugnt resten av kvällen, vi var ganska trötta efter en tidig morgon.

Jag var borta hos finkens släkt och pratade lite och hade trevligt. Sedan gick vi och la oss strax efter tolv faktiskt, för att klara av midsommar dagen som var på väg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar