Leta i den här bloggen

söndag 21 februari 2010

Läsa manus

Förkylningen blev värre och har varit hemma från jobbet i fredags och lördags. Men känner mig bättre idag och eventuellt så jobbar jag nog i natt.

OS är fortfarande fullt igång, tv:n visar egentlien oavbrutet från OS hemma här, man måste ju passa på när det väl är vinter OS, det är ju bara det två-tre veckor vart fjärde år.. Igårnatt när Hellner och olsson tog guld och brons var sjukt spännande lopp. Söderlund ska ha en eloge för sitt uppoffrande åk för att gynna dom två andra svenskarna.

När man är sjuk blir det ju en del film, kollat på Tenacious D - Pick of destiny och Pusher I , en gammal favorit och den är fortfarande lika ångestladda och suverän som första gången jag såg den. Tenacious D filmen var ganska bra, lite töntig imellanåt, men det är ju deras humor. Deras musik är ju skön och kul med alla kända skådespelare och räckstjärnor i små biroller. Dave Grohl som djävulen i slutet är riktigt skön!

Har hittat en sida där man kan läsa hollywood filmernas manuscript, allt från Alladin till Fredagen den 13:e, Pulp Fiction med mera. Svårt ibland att hänga med i manuskasten och vem som har replik när, men också intressant läsning som får filmen att bli lite annorlunda när man väl läser om den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar