Leta i den här bloggen

lördag 23 januari 2010

Drömmen lever

Förlåt för den dåliga uppdateringen nu på några dagar. Jobbat eftermiddag och inte haft någon större lust att skriva helt enkelt. Kanske inte supersugen nu heller, men jo jag blir ju det lite efter händelsen idag med Bore Blå!!

Vi var ju piskade att vinna idag borta mot Tranås för att ha chans att komma fyra och få spela om kval till ettan. Efter en osannolik rysare, kanske en av dom mest spännande bandymatcher jag någonsin sett live så gick vi vinnande ur striden med 8-7. Låg under med 3-1 men kvitterade precis innan halvlekspaus.

Sen tog Tranås ledningen med 4-3. Vi kvitterade
Dom gjorde 5-4. Vi kvitterade
Vi gjorde 5-6, dom kvitterade
Vi gjorde 7-6 och snabbt 8-6

5 minuter kvar och dom reducerar till 7-8

Då blev det ett par otroligt nervösa minuter men detta års bore gäng har en sådan otrolig lagmoral så dom klarade biffen

Vissa idag gjorde kanske sitt livs match, Macke T gjorde en otrolig kämpa insatts, Nemo gjorde 4 mål, Adén räddade friläge efter friläge.. Ja många insattser finns det att tala om

Men imårrn måste vi vinna sista matchen för att dagens vinst ska vara något värt.

Vi är en match från positivt kval, gör vi det är det en otrolig insatts!
Hur det än går, har årets Borelag imponerat stort på mig!