Leta i den här bloggen

torsdag 18 mars 2010

Video killed the radiostar

En natt kvar innan helgen. Helgen som bjuder på bandyfest av högsta rang! Ska ju med Bore till Uppsala och se på bandyfinalen på söndag! Åker på lördagen tidigt och kommer bo på fint hotell och ha det skoj med josef och lirarna.

Sen inatt på jobbet gick jag runt och lyssnade på radion och tänkte varför inte Oskarshamn kunde ha en lokal radiokanal, som liksom i stort sett bara sänds i oskarshamns kommun eller på nätet! Prata om lokala saker som händer, ha lokala gäster och spela blandad musik men ganska ofta lokala band från småland! Tycker det vore en rolig idé, och borde inte vara så kostsamt om radiopratarna gör det som en hobby och inte ska ha betalt som yrke utan redan har ett jobb med sidan av. Skulle tycka det var kul att göra det som en fritidssyssla när man inte jobbade.

Tror att Oskarshamnarna med omnejd skulle tycka det var kul att ha en lokalstation som tar upp saker alla känner till.. Men sådana lokala brukar bara funka i större städer som sthlm, Gbg, Malmö och så vidare..

Nehe nu blir det att kolla klart på Vänner, tröttnar aldrig på denna serie, sjukt då jag sett avsnitten huur många gånger som helst, men är fortfarande lika underhållande att se. Och sen göra lite mat, men när man jobbar nätter som nu har man ingen större matlust och inte heller att laga mat, då magen är lite upp och ner, inte van att käka mackor på natten, sen inte äta på dagen när man sover och så.. Men bara att flöta i sig hahaha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar