Leta i den här bloggen

tisdag 10 november 2009

Träningsläger

Var iväg på träningsläger med Bore oilers i Norrköping/Linköping. Vi bodde i Link men spelade våra matcher i Norrk. Var kul att komma iväg med laget och känns som att lagandan är på topp.
Bussresan upp blev allt annat än lugn där bak där jag satt då anton och hans dator fick igång bäck som roade hela resan hahaha!

Vi mötte Borgia B på lördagen. Bra insatts från vårt håll, men dom var inte så värst vassa. Några bekantingar i det laget fanns det, Selvin som spelade i båre för två tre säsonger sen, och Dahmberg från pvik. Vi vann den matchen med klara 5-0, men i ärlighetens namn så förtjänade dom iallfall ett mål,vilket dom var många gånger nära att göra med, men en storspelande Nicke Svensson i målet och Josef och Mange på mållinjen lyckades hålla nätet rent. Tre spelare som höjde sig lite ur mängden just den matchen var tidigare nämna Adén, Nieminen som gjorde tre mål och Josef i backlinjen.

Efter matchen gick vi ut och åt i Link, dom flesta av oss yngre med åldern inne gick till Harrys, där vi åt gott och tog oss några välförtjänta pilsners. Vid mitt bord var det full fart och vi retades med Josef om en av servitörskorna, som vi tillsist fick så pass intresserad att hon hörde av sig till han. Borde bli matchmakeare ;)..

Söndag, upp tidigt. Möte och vi skulle prata om våra visioner för säsongen och liknande. Mycket givande och öppen diskussion. Sen var det dags för match mot stockholmslaget Norrtulls BK. Dom hade tyvärr mkt sjukdom i laget och kom med endast 9 man, men fick låna en borgia spelare. Så hela första halvlek spelade vi 11 mot 10. Men för dagen var vi väldigt slöa och osammanspelta så det märktes knappt. Andra halvlek spelade vi 11 mot 11 då en borgia spelare till kommit. Matchen slutade 10-3 men vi var långt ifrån nöjda med vårt spel. Nicke N, Macke T (fyramålsskytt !!!) och Mange höjde sej lite över mängden.

Action mot Norrtull
Vid avbytarbåset

Norrtulls sargade lag


Time-out, och mycket ska diskuteras

I omklädningsrummet innan matchen mot Borgia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar