Leta i den här bloggen

tisdag 17 november 2009

Återblick

Syrran och hennes familj åker till Gran Canaria på fredag. Det får mej att minnas tillbaka att det var nu nästan exakt ett år sedan jag och Wester var i Kap Verde på semester i 10 dagar!
Känn coolt att ha varit nånstans där inte så många rest, en liten liten ögrupp i västra afrika. Det var sjukt fattigt där, förutom på våra hotell då såklart där det var hur fint som helst.. Hade det inte varit för alla påflugna senegaleser hade man nog njutit mer av värmen och den lilla staden Santa Maria. Men vart man än gick kom påflugna senegaleser som ville sälja just sin "unika" träsköldpadda eller dyligt..

Blir nostalgisk av bilderna och man längtar genast till värmen.. USA resan med wester blev avblåst i sita stund pga att han fick en bra saftig bilräkning.. Men tror att vi kanske åker utomlands någon vecka efter nyår då vi kommer jobba på samma skift och har ledigveckorna ihop..

Svider fortafrande att westers 2gb minne slarvade han bort när vi åkte hem, och där hade vi dom bästa korten, sandstorm, bad i ett av världens saltaste vatten, stå på händer i natten på en afrikansk strand och massa mer. Hoppas hoppas hoppas att en dag så dyker det minnet mirakulöst upp igen.. Men tills dess får jag nöja mej med många andra bra kort som vi tog med våra andra minneskort!

Crazy boyz

Högt berg mitt ute i öknen

Mjaa som sagt allt var inte rikt och fint


Mkt gott vin, har en flaska kvar hemma, en drack ja förra nyårsafton, har en känsla av att det kan upprepas hehe...

Badglad
Westers maskulina hopp


Bjuder på ett klipp med

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar