Leta i den här bloggen

tisdag 12 oktober 2010

Värvning

Uha, vaknade efter första nattpasset idag och kände att förkylningen har tagit tag i mig med ett stadigt grepp. Ont i halsen, som en klump, och en täppt näsa och tungt huvud. Alltid lika surt när man vaknar såhär. Men lite vicks blå och varm dryck skall väl kunna lindra detta.

IK värvade Valdix idag, som spelade i IK i tre år men nu i snart två år försökt att lyckas i andra klubbar, men det har inte gått så bra, Timrå ville inte ha honom men allsvenska klubbarna ser honom gärna i truppen. Han valde mellan ett bra betalt kontrakt i Tingan som kommer slåss i botten, ett try-out kontrakt i hans moderklubb Malmö eller ett OK avtal i en klubb där han redan är ett känt namn och trivdes bra, dvs Åskesamn. Det blev alltså det senare alternativet. Ska nu bli intressant och se hur han kommer in i en trupp som fungerar bra, vart han ska placeras. Jag tror på att han landar i början i tredjekedjan, kanske andra om han lyckas bra.

I och med denna värvning tror jag det är adjöss med Tobbe Holm, en annan omtyckt profil i Ohamn. Han har inte kommit in riktigt i tempot efter sin sjukdom, och är nu utlånad till nuvarande bottengänget i div 1, Västervik. Publiken i ohamn gillar Holm och vill gärna se honom kvar, och många retar sig på att Salo inte verkar tro full på honom. Men när folket säger att dom vill se Tobbe Holm på isen med mycket speltid, så är det nog så att innerst inne vill dom se den Gammle Tobbe Holm, inte den nu ojämne mannen. Det är för tillfället inte samma hockeyspelare, profil som profil.

Ikväll är det Holland - Sverige, ska bli spännande. Ett upphousat Holland mot ett lite skadat Sverige som inte har sina allra bästa på plan. Jag tror dock på ett svenskt envist kryss. 0-0 eller 1-1. Snart vet jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar