Leta i den här bloggen

söndag 16 augusti 2009

Dösjebro


Jag frågade världens längsta man om vägen i Köpenhamn. han var dock inte så hjälpsam
Petra solar nere vid en av Nyhavs ute serveringar.

Även Rolf kan ibland bli bra på kort


Turning Torso i Malmö, ganska mäktig byggnad faktiskt
Sitter nu på den soliga och sköna balkongen med rockmusik på högsta volym så att grannarna ska ha lite att lyssna på mohahaha. varit i Skåne, Dösjebro Onsda till Lörda. Tiden gick grymt fort och hade riktigt kul. Blir ju så när man umgås med Petra. Vi hann med väldigt mkt tycker jag på den allt för korta tiden jag var där nere. Såg Ashton Kutchers nya film på en liten bio i Lund, filmen va sådär. Sen ätit ute på resturang i både Lund och Landskrona, käkat lyxglass i södra hamnen i Malmö där vi även kollade in Turning och alla sjuka hus som dom byggt runt om. Var lite i Bjärred och andra små byar jag inte kommer ihåg va dom hette =P. Var i Köpenhamn och softade, drack några oskyldiga och åkte deras hamnbåts tur som var intressant. Malmöfestivalen hanns även med ett kort tag. Även någon D-kändis såg vi i Landskrona, han hade gjort nån raplåt om polisen å varit med i ett program med Aschberg om det. Haha ingen jättekändis dvs, skrev ju D-kändis.
Så har inte legat på latsidan där nere. Skulle man ha jobb där nere el något sådant skulle man nog kunna trivas väldigt bra nere i västra skåne, Lund verkade väldigt fint. Dösjebro är åxå ett väldigt fint litet samhälle, påminner lite om Figge. Tänk om här vore lika bra tågförbindelse som där..
Kom alltså hem igår, blev en lugn lörda framför tv:n, var inte helt fel. Innan dess var jag lite med syrran o hennes family. Idag har det blivit mkt lugnt, var en liten tur i Fårbo och cyklade, det såg ut som det alltid gjort där. Beklagar.
Sista dagen på semestern med, tyvärr. Men bara att jobba på, kul att få gnabba lite me jobbarpolarna på rasterna iaf!
Nehe nu är det friidrott och snart blire mauut. Kan det bli makaroner med kräftskärtar och en och annan falukorv? Mjaaa varför inte, ska se vad som kan göras.
BJYYY!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar