Leta i den här bloggen

torsdag 11 juni 2009

Helt ledig dag och det va så guttans att äntligen få sovmorgon. Har varit en varm o fin dag. Farsans band Kurt och hans vänner spelade i Figeholm utomhus idag. Förstärkaren var på 11 för det hördes ändå från Höganäs hem till oss. Trevlit att stå utanför dörren o höra musiken =).

Hehe Kurt och hans vänner i vintras under Boress Allstar match! Det var lite varmare idag än då.


Sen ikväll blev det att spela landskamp ute i hägnad i fotboll. Vi figeholmare mötte Finkens arbetskamrater från slovakien. Tyvärr vann slovakien över oss svenskar med 30-3 el något sådant. Skadad som jag är var det frustrerande att inte kunna ge allt då dom inte var såå bra. Ett kul namn en av slovakerna hade va Bensin, detta snappade jag upp och skrek det varje gång han hade bollen, det tyckte dom var jätteroligt gjort av mej dom små slovakerna hahaha. Vi avslutade allt me straffar, 7 var. Jag satte min såklart, 3-3 i straffar men dom vann sen med 3-4 i golden goal straffarna.


Får snart bli dax att vi spelar volleyboll och fotboll i hägnad alla vi figgebor som förra året, det var ju hur kul som helst


Så här gutt kunde det se ut förra sommaren. Öl och fotboll. Gott

Sen har ja snöat in mej på en sida man blir helt beroende av: http://www.brokenpicturetelephone.com ni vet den gamla leken där man börjar viska något i ens väns öra sen ska den viska vidare och sen så har det blivit helt fel till slut. Det är så detta spelet funkar fast att det nu är att man ritar och skriver vad andra ritar. Otrolit kul och kolla på Best ever där man ser dom som blivit roligast, där kan i ena rutan tomten bli missuppfattad till påven o sen prinsessan Peach hahaha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar