Leta i den här bloggen

tisdag 23 november 2010

Snön är här

I Lördags kom syrran och hennes familj och vi skulle julbaka hos mig. Så skulle skoja till det med att färga håret blått med engångsburkfärg. Men så lyckat blev det inte då det tog 2 timmar innan någon märkte det, och när dom väl gjorde det undrade dom bara varför. Haha kan ju inte bli succé varje gång.

Julbaket igång. Blev klassiskt Sjöbergs godis. Ljus blockchoklad med hasselnöt i, mörk blockchoklad med russin. Och sen mandelmassegodis med ljuschoklad och ett rött coctailbär i mitten. Grymt gott. Sen som bonus färgade vi mandelmassa rött och blått och gjorde egna karameller.



Såhär blir man om händerna av karamellsås



Julgodis



Pelle tar danssteg





En glad familj







Vi avrundade med lite brottning.


Idag kom snön på allvar för första gången denna säsong. Har jobbat två dagar förmiddag 10timmars tack vare brandutbildning. Så kommit hem klockan 5, och det var då regn utbyttes mot snö. Skönt att sitta hemma inne i värmen och se snön vräka ner blöt och tung, och höra blåsten ta tag i fönsterbläcket.
På tal om fönster så har jag köpt mej en stoor ljusstake till ett av fönstren, blev riktigt bra. Bild på detta kommer!

Nu är jag trött, efter att ha ätit hemlagad pizza med Xtra allt och en lång arbetsdag. Så nu blir det kolla fotboll och senare nanna kudden. Gött. Bye

1 kommentar:

  1. På sista bilden tycker jag att det i ett kvicktag ut som om blodvite uppstått (att det är blodpölar på golvet runt Robban, för de som inte förstod ;)

    SvaraRadera